Programma

Programma
Tickets
Praktische info
FAQ
Partners

Zondag 05.09 (18u30)

Tickets

(Alle tarieven zijn inclusief reservatie- en betalingskosten!)

 • Je kan tickets alleen online aanschaffen via deze link. (https://factoryofsweetness.tickoweb.be/)
 • Je kan betalen met Bancontact/Payconic, creditcard en via overschrijving.
 • Na betaling ontvang je het ticket automatisch via het opgegeven e-mail adres.
 • Reservatiekosten en betalingskosten zijn inbegrepen in de prijs
 • Er zijn geen aparte tickets voor mensen met een beperking. Informatie in verband met faciliteiten vind je onder FAQ
 • Consumptiejetons zijn het betaalmiddel aan alle drank- en eetstanden op Factory of Sweetness.

Een VIP ticket geeft recht op:

 • VIP parking (per 2 VIP tickets)
 • Aparte VIP ingang
 • Toegang tot het verhoogde en overdekte VIP platform

GELDIG TICKET?

De tickets bevatten een unieke QR code, die aan de ingang elektronisch gecontroleerd (gescand) wordt. Koop daarom je tickets steeds via https://factoryofsweetness.tickoweb.be/ ! Alleen op die manier ben je zeker dat je een ticket met een geldige barcode krijgt

Voor inlichtingen of problemen in verband met tickets, stuur aub een e-mail naar info@suikerrock.be

Praktische Info

Locatie

Vinckenboschvest, 3300 Tienen 

ingang

De ingang tot het festivalterrein bevindt zich ter hoogte van de fabrieksingang van de Tiense Suikerraffinaderij. Hou er rekening mee dat wanneer je het terrein verlaat, dit definitief is.

Toegang is onderhevig aan het voorleggen van een geldig Covid Safe Ticket. Lees er alles over op onze Covid pagina

DRANK / ETEN:

Er is een uitgebreid aanbod van frisdranken, bieren, cocktails en wijnen, en van snacks. Betalen doe je met consumptiejetons die je online kan aanschaffen en ook ter plaatse.

Bereikbaarheid

Fiets

Factory of Sweetness is vlot bereikbaar met de fiets! Onder andere via het Mulkdellepad dat achter de Tiense Suikerraffinaderij doorloopt.

 

Raadpleeg www.fietsnet.be  of www.vlaanderen-fietsland.be  voor meer informatie over het fietsknooppuntennetwerk en routeplanner.

 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Er is helaas geen speciale dienstregeling voor bus en trein voorzien tijdens het festival. Factory of Sweetness bevindt zich op 1500 meter van het station van Tienen. Raadpleeg de dienstregeling van de bussen via www.delijn.be & www.tec.be en de treinen via www.b-rail.be.

Op vrijdag en zaterdag zijn er nachtbussen richting Leuven.
Klik hier voor meer info.

Bereikbaarheid

Auto / Moto

De grootste nabije parking bevindt zich op 1500 meter van het festival aan het station van Tienen. Deze parking heeft een gigantische capaciteit van +/- 1.200 wagens en is gratis tijdens het weekend en tussen 19u en 07u op weekdagen. Een gedeelte bevindt zich aan de achterzijde van het station, en is makkelijk bereikbaar via de zuidelijke ring rond Tienen. Ook rechts aan de voorkant van het station (Zijdelingsestraat) bevindt zich een gedeelte van de totale capaciteit. Meer info over deze parking vind je op de website van de NMBS.

Verdere info over parkeren in Tienen: https://www.tienen.be/parkings

De organisatie van Suikerrock levert extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor mensen met een handicap, zoals bijvoorbeeld een voorbehouden parking. Meer informatie hierover vind je op deze FAQ pagina 

FAQ

Tickets

Indien niet uitverkocht zal je tijdens het festival nog tickets kunnen kopen via de online ticketshop.

Bij aankomst moet je jouw ticket laten scannen aan de ingang. Daarna kan je vrij het terrein op. Wanneer je het terrein verlaat is dit definitief.

Je moet aan alle drank- en eetstanden  betalen met consumptiejetons. De jetons kan je online kopen en ook  op het festival zelf  (met cash geld of bancontact).

Varia

Tassen en rugzakken zijn welkom, maar kunnen aan controle onderworpen worden. Het volgende wordt aan de ingangen geweigerd: scherpe voorwerpen, wapens, glas, blik, flessen (glas & plastic), professionele foto-, film- en opnameapparatuur, drank en voedsel, drugs, dieren (behalve geleidehonden voor mensen met een visuele handicap), vuurwerk, vouw/klapstoelen, kinderwagens en alle voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren (zoals bv selfiesticks). Er mogen  geen audio- en video opnames gemaakt worden. Brengt u een klein fototoestel mee of maakt u graag een foto met uw smartphone? Dan vragen de artiesten om de flits nooit te gebruiken, omdat dit kan afleiden. Dank alvast voor uw medewerking.

Het is verboden om professionele foto-, film- en opnameapparatuur mee te nemen. Kleinere toestellen en smartphones zijn wel toegelaten. (Zie ook punt 1)

Er is geen specifieke festivalcamping. Wel kan je gebruik maken van de standaard overnachtingsmogelijkheden zoals een hotel of een B&B in Tienen of omstreken. Op deze pagina vind je een overzicht met de mogelijkheden: https://toerisme.tienen.be/files/uploads/document/20_overnachten.pdf

Toegankelijkheid voor mensen met een beperking

logo InterIn samenwerking met Inter levert de organisatie van Suikerrock – Factory of Sweetness extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor bezoekers met een beperking. Wens je gebruik te maken van de voorziene faciliteiten? Vul dan het Inter aanvraagformulier in vóór maandag 23 augustus 2021. Let wel, je hebt steeds een gewoon festivalticket nodig, en je moet voldoen aan mogelijke maatregelen die door de  overheid opgelegd worden in verband met de corona pandemie.

We voorzien volgende faciliteiten:

 • Voorbehouden parking:
  Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voorzien vlak aan het festivalterrein.
 • Rolstoelpodium:
  Er is een rolstoelpodium voorzien waar rolstoelgebruikers, mensen met krukken, personen met een kleine gestalte, mensen met autismespectrumstoornissen, … samen met één begeleider hun favoriete bands kunnen bekijken.
 • Toegankelijk sanitair:
  Er is toegankelijk sanitair voorzien in de buurt van het rolstoelpodium.
 • Inter-assistentie:
  Er zijn Inter-vrijwilligers aanwezig op het festivalterrein. Zij helpen een handje waar nodig en gewenst met o.a. toiletbezoek, verplaatsingen, eten en drinken, … . Aarzel niet een Inter-vrijwilliger aan te spreken indien je assistentie nodig hebt. Je kan hen vinden aan het rolstoelpodium en de voorbehouden parking. Deze zijn herkenbaar aan een wit Inter-hesje.
 • Assistentiehonden zijn toegelaten op het festival.

Wil je tijdens Suikerrock – Factory of Sweetness gebruik maken van bovenstaande faciliteiten? Vul dan het Inter aanvraagformulier in vóór maandag 23 augustus 2021.

Heb je nog bijkomende vragen omtrent de toegankelijkheid van dit festival? Neem dan even contact op via Suikerrock@inter.vlaanderen en we zoeken samen naar een oplossing.