Praktische Info

Locatie

Vinckenboschvest, 3300 Tienen 

ingang

De aanschuifzone voor de ingang start aan de kruising Aandorenstraat / Fabrieksstraat. Volg de onderstaande pijlen naar die ingang. Bij het aanschuiven voor de ingang gelden de afstandsregels en mondmasker plicht. Zorg dat je jouw Covid Safe Ticket, een identiteitsbewijs en je ticket gereed hebt. Na de ingangscontrole zijn afstand houden en mondmaskers niet meer verplicht. Let op: Geen vrije in-uitgang:. Eenmaal binnen is binnen, buiten is buiten!

Kom tijdig, want door de verschillende controles kan de wachttijd wat langer zijn. De ingang opent een uur voor het eerste optreden

Toegang is onderhevig aan de algemene voorwaarden en aan het voorleggen van een geldig Covid Safe Ticket en bijhorend identiteistsbewijs.

Drank/Eten

Drank en snacks moet je betalen met jetons. Deze kan je via onze ticketshop aanschaffen, of ter plaatse aankopen. Via onze ticketshop ontvang je een ticket dat je kan omruilen voor jetons, aan de eerste jetonkassa na de ingang. Indien je ter plaatse aankoopt dan kan je alleen betalen met cash of met Bancontact.

Er is een uitgebreid aanbod van dranken: Bieren, frisdranken, energy drinks, bubbels en cocktails. Geen alcohol voor -16 en geen geestrijke dranken voor -18!

Food: Friet, sauzen, vleessnacks, hamburger, pizza

Kijk op het plan hieronder voor de locaties van jetonkassa’s, drankstanden en eetstanden.

Bereikbaarheid

Fiets

Factory of Sweetness is vlot bereikbaar met de fiets! Onder andere via het Mulkdellepad dat achter de Tiense Suikerraffinaderij doorloopt.

Raadpleeg www.fietsnet.be  of www.vlaanderen-fietsland.be  voor meer informatie over het fietsknooppuntennetwerk en routeplanner.

In de Aandorenstraat bevinden zich twee vaste fietsenstallingen ter hoogte van Café Industrie, en de bushalte aan de overzijde.

Openbaar vervoer

Er is helaas geen speciale dienstregeling voor bus en trein voorzien tijdens het festival. Factory of Sweetness bevindt zich op 1500 meter van het station van Tienen. Raadpleeg de dienstregeling van de bussen via www.delijn.be & www.tec.be en de treinen via www.b-rail.be.

Op vrijdag en zaterdag zijn er nachtbussen richting Leuven.
Klik hier voor meer info.

Auto/Moto

OPGELET!:  De Tiensesteenweg (N29) krijgt op dit moment een nieuwe asfaltlaag tussen Bekkevoort en de gemeentegrens van Glabbeek, en is volledig afgesloten. De omleiding loopt via de Aarschotsesteenweg (N223). Lees meer op de website van Wegen en Verkeer.

De grootste nabije parking bevindt zich op 1500 meter van het festival aan het station van Tienen. Deze parking heeft een gigantische capaciteit van +/- 1.200 wagens en is gratis tijdens het weekend en tussen 19u en 07u op weekdagen. Een gedeelte bevindt zich aan de achterzijde van het station, en is makkelijk bereikbaar via de zuidelijke ring rond Tienen. Ook rechts aan de voorkant van het station (Zijdelingsestraat) bevindt zich een gedeelte van de totale capaciteit. Meer info over deze parking vind je op de website van de NMBS.

Verdere info over parkeren in Tienen: https://www.tienen.be/parkings

De organisatie van Suikerrock levert extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor mensen met een handicap, zoals bijvoorbeeld een voorbehouden parking. Meer informatie hierover vind je op deze FAQ pagina 

Algemene voorwaarden

De organisator behoudt zich het recht om de toegang te ontzeggen indien het ticket niet via de officiële verkoopkanalen werd aangeschaft.

Het ticket kan niet terugbetaald, noch omgewisseld worden. Alle misbruik, namaak of fraude kan gerechtelijk worden vervolgd.

Wijzigingen in de programmatie geven geen aanleiding tot gehele of gedeeltelijke terugbetaling van het ticket. De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden ingevolge gevallen van overmacht.

De tickets mogen niet gebruikt worden voor commerciële of promotionele doeleinden zonder toelating van de organisator.  Het is ten strengste verboden promotionele of commerciële activiteiten te ontplooien op de festivalsite zonder de voorafgaande schriftelijke toelating van de organisator.

De artiesten en de organisatoren van het festival kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, verlies of diefstal en eender welke gebeurlijke ongevallen.

Bij betreding van het festivalterrein geeft de bezoeker automatisch goedkeuring om gefotografeerd en/of gefilmd te worden, en geeft toestemming aan de organisator om deze beelden al dan niet commercieel te gebruiken.

De volgende items worden geweigerd aan de ingang van het festivalterrein: scherpe voorwerpen, wapens, glas, blik, flessen (glas & plastic), professionele foto-, film- en opname apparatuur, drank en voeding, drugs, dieren (behalve geleidehonden voor mensen met een visuele handicap), vuurwerk, vouw/klapstoelen, paraplu’s, kinderwagens en alle voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid kunnen opleveren.

Om toegang te krijgen tot het festivalterrein gaat men akkoord met mogelijke preventieve en controlerende maatregelen waaronder identiteitscontrole, aftasting en doorzoeken van tassen.

Ook moet men voldoen aan mogelijke maatregelen die door de  overheid opgelegd worden in verband met de corona pandemie.  Dit zou onder andere kunnen inhouden: het tonen van een officieel vaccinatiebewijs of het bewijs van een negatieve test. Door het niet naleven van deze maatregelen kan de toegang ontzegd worden.  De meest recente corona maatregelen kan men raadplegen op https://www.info-coronavirus.be/nl/